RECIPE: Salmon and blueberry treats // РЕЦЕПТ: лакомство из лосося и черники
Time after sometime I prepare some nice healthy food and treats for Jazzy. These salmon and blueberry jello-treats are totally approved by her. They can be used for training or as a cover-ups for the kibble food, that some picky dogs, like our Jazzy here, tend not to fancy so much.
----------------------------------------
Периодически я готовлю что-то вкусненькое и полезное для Жази. Эти вкусняшки из лосося и черники полностью ею одобрены. Их хорошо использовать во время тренировок, а также как обманку поверх сухого корма, который многие четвероногие привереды не любят.
Ingredients:
🌸 200g salmon (can be trout), fresh
🌸 handfull of spinach
🌸 70g plain yogurt
🌸 40g blueberry, fresh or frozen
🌸 pinch of ginger, raw grated or dry powder (optional)
🌸 4 sheets jello (optional if you prefer to freeze instead)
Instructions:
🍗 Cover gelatin sheets with cold water (follow the package instructions).
🍗 I suggest you boil the fish if planning to make jello-treats. If freezing the treats you can leave the fish raw.
🍗 Use food processor to blend all ingredients together. Add gelatin in the end.
🍗 Fill silicone candy forms or ice-cube forms with paste. Put into fridge until solid. If your are not adding jello, then freeze the forms. If freezing, Kong toys are a fun option for your pet.
PS. In case you wonder, where this fantastic porcelain fish-dish comes from - this is hand painted by our Estonian artist Kadi Niinepuu for ARS Portselan.
Original recipe credit: www.monicasegal.com/wordpress/?p=1777
----------------------------------------
PS. In case you wonder, where this fantastic porcelain fish-dish comes from - this is hand painted by our Estonian artist Kadi Niinepuu for ARS Portselan.
Original recipe credit: www.monicasegal.com/wordpress/?p=1777
----------------------------------------
Ингредиенты:
🌸 200г лосося (или форели), свежий
🌸 горсть шпината, свежий
🌸 70г йогурта без вкусовых добавок
🌸 40г черники
🌸 щепотка натертого имбиря, свежего или высушенного (не обязательно)
🌸 4 листика желатина (если замораживать, то не надо)
Инструкции:
🍗 Листки желатина залить водой (следовать инструкции на упаковке).
🍗 Если вы делаете желатиновые лакомства, то рыбу лучше предварительно отварить. Если же предпочитаете заморозить, то можно использовать сырую рыбу, при условии, что вы уверены в ее качестве и свежести.
🍗 Все продукты смешать в блендере. В конце добавить разбухший желатин.
🍗
Полученным паштетом заполнить силиконовые формочки или формочки для льда. Убрать в холодильник, чтобы затвердели. Если вы не добавляли желатин, то формочки убрать в морозильник. Очень здорово этим паштетом заполнять игрушки Kong.PS. На случай, если вам интересно, откуда у нас это чудесное блюдо в виде рыбки, то это работа нашего эстонского мастера Kadi Niinepuu для ARS Portselan.
Первоначальный рецепт взят тут: www.monicasegal.com/wordpress/?p=1777
Comments
Post a Comment